Een nieuwe lockdown, een nieuwe dreun voor de moraal van vele mensen.
Meer en meer mensen kampen met eenzaamheid en donkere gedachten. Daarom willen wij de mensen oproepen om bereikbaar te zijn voor elkaar. Een goed gesprek kan wonderen doen.
Zeer veel mensen in de woon/zorg- en opvangcentra kunnen de dag van vandaag weinig tot geen bezoek ontvangen. Dit weegt enorm door op de mensen. Zowel bij de gasten als het personeel. Om deze reden lanceert Armada Ganda een steunbrieven-actie.

Wat houdt dit in?
Download hieronder een blanco brief die je zelf kan invullen of een kleurplaat voor de kinderen.

-- UPDATE --  

Download hieronder via de "Download via Dropbox" knop een worddocument dat eenvoudig in te vullen is en dat je bijgevolg onmiddellijk kan doorsturen naar covid@armadaganda.be


Armada Ganda Blanco brief WZC.docx
Armada Ganda blanco brief.pdf
Armada Ganda kleurplaat.pdf
Armada Ganda Leeg Blad Liggend (tekening).pdf


Schrijf een brief, maak een tekening of kleur de AG-kleurplaat in voor een onbekend persoon of afdeling van een van de deelnemende woonzorgcentra.
Scan jouw brief of tekening in, mail deze door naar covid@armadaganda.be en zet in het onderwerp: ‘IK BEN BEREIKBAAR’.
Wij bundelen alle inzendingen en verspreiden die op willekeurige basis.
Wil jij terug gecontacteerd worden door de ontvanger? Vul dan jouw e-mail en/of adres in zodat men jouw brief kan beantwoorden.

Wil jij dat jouw woonzorgcentrum ook onze brieven ontvangt?
Mail eveneens naar covid@armadaganda.be en vermeld in het onderwerp: ‘WIJ WILLEN BEREIKBAAR ZIJN’. Vermeld zeker een e-mailadres & contactpersoon waarmee we in contact kunnen staan in deze mail. Of gebruik de knop hieronder.
Wij accepteren 1 contact per centrum. 


Heb jij zelf donkere gedachten of denk jij aan zelfdoding? Praat er over met je omgeving of vraag de hulp van gespecialiseerde mensen via www.zelfmoord1813.be of bel naar 1813.